Aerts pärast kaotust Barutole: andsin oma parima, kuid kaotasin 70 kg raskemale mehele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Aerts (keskel)
Peter Aerts (keskel) Foto: Facebook / Peter Aerts

Eelmise aasta viimasel päeval kohtusid Jaapanis toimunud MMA-võistlusel kikkpoksilegend Peter Aerts ja endine sumotipp Kaido Höövelson ehk Baruto. Eestlane sai kohtunike häältega kindla võidu.

Vaatamata kaotusele teenis kõvasti kiidusõnu ka 45-aastane Aerts, kes tegelikult lõpetas suvel karjääri ja andis osalemiseks nõusoleku alles kaks päeva enne matši. Esialgu pidi Baruto vastaseks tulema prantslane Jerome Le Banner, kuid mees otsustas viimasel hetkel rohkem raha pakkunud konkureeriva võistluse kasuks.

Aerts pidi tegelikult Rizin Fighting Federationi korraldatud võistlusel töötama kommentaatorina, kuid otsustas viimasel hetkel jaapanlased hädast välja aidata ja Barutole vastu astuda.

«Ma polnud selleks matšiks treeninud, kuna sain kutse alles kaks päeva enne võistlust. Võtsin kutse vastu, kuna tahtsin Rizinit aidata. Andsin oma parima, kuid kaotasin 70 kg raskemale mehele. Kõik on korras ja vigastusi ma ei saanud. Tahan tänada kõiki fänne, kes mind toetasid. Suur aitäh ja head uut aastat,» kirjutas Aerts Facebookis.

Baruto jaoks oli tegemist karjääri esimese MMA-matšiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles