Kalevile oluline jaanuar algas nukralt, abi peale loota ei saa

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängujuht Sten Sokk (paremal) jäi Riia VEFi kaitse vastu hätta. Kui Kalev tahab Ühisliigas omasuguseid võita, tuleb temal ja teisel põhimängijatel paremini esineda.
Kalev/Cramo mängujuht Sten Sokk (paremal) jäi Riia VEFi kaitse vastu hätta. Kui Kalev tahab Ühisliigas omasuguseid võita, tuleb temal ja teisel põhimängijatel paremini esineda. Foto: Sander Ilvest

Kalev/Cramo alustas 2016. aastat kesise esitusega, sest korvpalli Ühisliigas jäädi koduväljakul 78:86 alla sel hooajal tavapärasest kahvatumale Riia VEFile. Et jaanuaris on kalevlaste Ühisliiga vastased igati hammustatavad ja tabeliseisu mõttes kuluksid võidud marjaks ära, on esimesest luhtaläinud võimalusest kahju.

«Loomulikult on tegu valusa kaotusega, sest VEF oli meie otsene konkurent,» tõdes Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak pettunult pärast mängu. Kalev jäi vastasele üpris selgelt alla ning tegelikult ei pruugi peatreenerit ja osasid pallureid vahetanud VEF üldsegi nii kehv olla, kui eelviimane koht tabelis näitab.

Kalev ajas terve kohtumise läbi sisuliselt seitsme mängijaga. Olukorda leevendab pisut horvaadist keskmängija Mario Delaši saabumine, aga eile ta veel kaasa ei teinud. Seega on Marco Killingsworthile lõpuks asendus leitud, aga Brandis Raley-Rossi kohal haigutab endiselt tühimik. Pealegi sõnas Varrak, et esialgu tuleb mängupilti parandada sisemiste ressursside arvelt, täiendustele liialt loota ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles