Räikkönen kritiseeris vormel-1 sarja arengut

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

F1 sarja sõitja Kimi Räikkönen avalikustas, et ta pole sugugi rahul viimaste aastate arengutega, kus võidusõidud kolivad uutesse paikadesse ning uuematele ringradadele.

Viimastel aastatel on vormel-1 sari kolinud traditsioonilistelt Euroopa ringradadelt Aasiasse ning Lähis-Idasse. Sarja boss Bernie Ecclestone on muutusi põhjendanud finantsolukorra muutumisega: «Peame minema sinna, kus inimestel on võimalik maksta.»

Kogenud sõitja Räikkönen pole aga sugugi asjade sellise käiguga rahul ega pidanud paljuks seda ka välja öelda. «Asi on lihtsalt selles, et kõik uued kohad on samasugused, nad on disainitud sama inimese poolt,» vihjas Soome sõitja Hermann Tilkele, kes on suurema osa uutest radadest disaininud.

«Põhimõtteliselt on nii, et kui me uude kohta lähme, siis me juba teame, mida oodata. Kõik näevad samasugused välja,» kritiseeris Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles