Varrak debüüdi teinud horvaadist: korvpalli IQ on tal korras

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Eesti meistriliigas kaotas Valga meeskond kodusaalis 67:95 Kalev/Cramole. Kalevi eest käis esimest korda väljakul horvaat Mario Delaš, kelle arvele jäi 20 minutiga kaks punkti. Peatreener Alar Varraku sõnul pole Delaš veel vormis.

«Mängisime stabiilselt, vahe kasvas mitte küll hüppeliselt, aga pidevalt. Mingeid ära kukkumisi ei olnud ja kõik said normaalselt mänguaega. Pole põhjust nuriseda,» rääkis Varrak pärast mängu.

Debüüdi teinud Delašist rääkides möönis Varrak, et kuigi mees pole veel vormis, näitas ta, et korvpallialased teadmised on tal head. «Selge see, et mängulist vormi tal ei ole, annan talle aega. Korvpalli IQ on tal korras, liikumised on normaalsed. Korvpallivormi pole tal praegu lihtsalt. Paar nädalat annan aega, kuna ta pole pikalt mänginud ja nii lihtsalt need asjad ei käi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles