Klandorf viis Kalevi korvpallurid pühade ajal poksima

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist. Foto: Margus Ansu

TLÜ/Kalevi korvpallimeeskond ajas end lõppenud pühade ajal Eesti meistriliiga ning Balti liiga hooaja teiseks ja otsustavaks pooleks vormi poksitrennis.

Teatavasti on TLÜ/Kalevi peatreeneriks Kalle Klandorf, kes on ühtlasi Eesti Poksiliidu president. Nii asutigi eelmisel nädalal põhja laduma poksiklubi Dünamo treeningul.

«Tõhus poksitrenn ei pakkunud sportlastele ainult head füüsilist ettevalmistust, vaid ka tugevdas nende reaktsiooni, distsipliini, enda emotsionaalset valitsemist ja tähelepanelikkust, mis tuleb kasuks tulevastes mängudes,» kinnitas Klandorf.

«Põhinedes sportlastelt saadud tagasisidele on plaan poksitrenne korrata, kuna uut väljakutset ja taolist vaheldust võeti vastu väga entusiastlikult. Kiideti treenerite tööd ja professionaalsust. Täname omalt poolt Dünamo poksiklubi treenereid Vladimir Mazjakinit ja Jevgeni Ovsjannikovi suurepärase ja professionaalse töö eest,» lisas Klandorf, kelle juhendatavad võitsid eile Balti liigas Valmierat.

Koduses korvpalliliigas minnakse 8. jaanuaril vastamisi Rakvere Tarvaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles