Postimehe otsepilt: Viimsi ei suutnud Põlvat üllatada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipalli meistriliigas kohtus Põlva Serviti täna Mesikäpa hallis Viimsi meeskonnaga. Kui arvesse võtta ka Eesti karikasari, siis Serviti on tänavu Viimsist jagu saanud neljal korral. Nii läks ka täna, kui Põlva sai 39:21 võidu.

Postimees näitas mängust otsepilti, mis on ka järelvaadatav. Teises mängus alistas Viljandi 31:26 HV Kehra.

Mängude eel:

«Võidud on enamasti olnud suured, kuid vastast ei tohi alahinnata,» lausus Serviti peatreener Kalmer Musting. «Igas mängus on nad teise poolaja keskpaigani kõva lahingu andnud ja alles siis ära kukkunud. Pealegi on vahepeal olnud pikem paus, mis löönud meeskonna tegemised rütmist välja. Siiski on meie jaoks hea, et mängime kodus. Viimsi on teinekord meile saabunud lühikese pingiga, kuid olnud sellises olukorras veelgi ohtlikum. Edu saavutamiseks peame väljakul tegutsema võistkondlikult.»

Viimsi klubi juhendaja Ain Pinnoneni arvates tuleb pikem paus kasuks Servitile. «Vaheaeg mõjub paremini treenitud meeskondadele,» arutles Pinnonen. «Pausi järel suureneb reeglina pallikaotuste arv ja peame selle tähelepanu pöörama, samuti tuleb meil saada kaitse pidama. Siiski on treeningutel avanenud hea pilt, kuid edaspidi tuleb meil toime tulla Tartusse kolinud Harri Obergita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles