Lindsey Vonn jõudis järjekordse rekordtähiseni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn.
Lindsey Vonn. Foto: SCANPIX

Ameeriklanna Lindsey Vonn võitis Austrias Altenmarkt-Zauchensees peetud naiste kiirlaskumise MK-etapi, kerkides sellega jagama kiirlaskumise etapivõitude rekordit.

Vonn on nüüd võitnud MK-sarjas kiirlaskumise 36 korral nagu ka legendaarne austerlanna Annemarie Moser-Pröll. Täna edestas ameeriklanna kahe laskumise kokkuvõttes täpselt sekundiga kanadalannat Larisa Yurkiwit, kolmanda koha saanud austerlanna Cornelia Hütter kaotas talle 1,66 sekundiga.

MK-sarja üldarvestuses on Vonn 600 punktiga teine, liider on 658 punktiga Lara Gut, kes täna avasõidus katkestas. Kolmandat kohta hoiab sarja üldarvestuses 521 punktiga rootslanna Frida Hansdotter.

Kokku on Vonn võitnud MK-sarjas 72 etappi ja kui naiste arvestuses on ta juba rekordiomanik, siis Ingemar Stenmarki absoluutsest rekordist lahutab teda veel 14 võitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles