Viru Sputnik võitis põnevas mängus HC Panterit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik.
HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Jäähoki Eesti meistriliigas alistas Kohtla-Järve Viru Sputnik võõrsil HC Panteri 7:5 (0:3, 3:1, 4:1).

Esimesel kolmandikul läks HC Panter kohtumist 3:0 juhtima, kuid Ida-Virumaa klubi suutis mängu tagasi tulla. Kui mängitud oli 44.44 läks HC Panter veel Jaanus Sorokini väravast 5:4 juhtima, aga viimase kümne minutiga keeras Viru Sputnik kohtumise enda kasuks.

Pantrite poolel skoorised Mark Samarukov, Maksim Brandis, Jaanus Sorokin (2+0) ja Artur Fedoruk (1+1). Paul Sillandi ja Pelle Sildre andsid kumbki kaks väravasöötu.

Võitjate leeris olid täpsed Anatoli Jakovlev, Konstantin Grištšenko (1+1), Maksim Urlihh, Andrei Lukin (1+1), Vladislav Buhharin (1+1), Vassili Titarenko (1+1) ja Ilja Lekomtsev. Maksim Semjonov ja Alexander Medvedev andsid kumbki kaks resultatiivset söötu.

HC Panteri väravavaht Marek Leet tõrjus 40 ning Viru Sputniku Anatoli Dubkov 26 vastaste pealeviset.

Pärast tänast kohtumist jääb meistriliigas mängida veel kolm ringi, lisaks kohtuvad kõik meeskonnad ühe korra MMiks valmistuva Eesti U18 noortekoondisega.

Tabeliseis: Narva PSK 15 (7), HC Panter 9 (7), Viru Sputnik 9 (7), Noortekoondis 3 (3).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles