Tänaku mullune tiimikaaslane: M-Spordi otsus oli mulle šokk

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans Austraalia WRC-rallil
Elfyn Evans Austraalia WRC-rallil Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool / www.jree.ee

Eelmisel hooajal koos Ott Tänakuga M-Spordi esindusmeeskonnas kihutanud britt Elfyn Evans sõidab ka algaval hooajal Ford Fiestaga, kuid tänavu tuleb tal kihutada WRC2 sarjas. Astme võrra madalamale kukkumine oli Evansi jaoks aga raske.

«Tundsin, et andsin endast parima ja võtsin enda võimetest maksimumi. Ausalt öeldes olin ma šokeeritud, kui otsust kuulsin,» sõnas Evans Autospordile.

«Arvan, et suudan igal teekattel hästi sõita ja Suurbritannia ralli tõestas seda,» lisas ta. «Kõigil on karjääri jooksul raskeid hetki. Loomulikult ei tule raskeid hetke ette juhul, kui sa oled prantslane ja sinu nimi on Sebastien. Praegu on minu jaoks raske periood, kuid ma tulen veel tagasi.»

Ka M-Spordi boss Malcolm Wilson on andnud mõista, et Evans võib algaval hooajal mõnel etapil kihutada ka WRC arvestuses. M-Spordi esindusmeeskonda kuuluvad sel hooajal Mads Östberg ja Eric Camilli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles