Williams: olen Austraalia lahtisteks meistrivõistlusteks valmis

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Serena Williams lükkas ümber kuulujutud, et võib vigastuse tõttu Austraalia lahtistest meistrivõistlustest eemale jääda. 

Naiste tennise maailma esinumber Serena Williams võitles aasta lõpus põlvetraumadega, kuid tennisist kinnitas, et on Austraalia lahtisteks meistrivõistlusteks igati valmis. «Mu enesetunne on suurepärane,» lausus Williams Eurospordi vahendusel. «Olen viimastel päevadel teinud korralikult trenni ja kõik tundub korras olevat.»

Williams läheb turniirile lootuses korrata Steffi Grafi rekordit. Nimelt võitis Graf karjääri jooksul 22 suure slämmi turniiri, Williamsi arvel on neid praegu 21. «Kõik annavad seal endast parima. Pean lihtsalt olema veendunud, et olen turniiriks lõdvestunud ja tunnene ennast kergelt, siis tuleb kõik juba loomulikult» lausus Williams. «Ma tean, mida ma pean suure slämmi turniiri võitmiseks tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles