Kuusmaa: tulla Leedust võiduga on igal juhul meeldiv tunne

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla AVISe pea peatreener Aivar Kuusmaa
Rapla AVISe pea peatreener Aivar Kuusmaa Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Korvpalli Balti liigas sai AVIS Rapla Leedus 69:57 jagu Kedainiai Nevežisest. Rapla resultatiivseimad olid Sven Kaldre 17 silmaga ja William Artino 15 punktiga. 

«Märksõnu, võidu argumente on väga raske esile tuua, sest meie polt mingeid erilisi trumpe ette laduda pole - oleme endiselt komplekteerimata - puhas viis puudub ja Kajupanka täna ka polnud,» sõnas Rapla peatreener Aivar Kuusmaa Basket.ee vahendusel. «Artino sai viis viga, nii mängisime ühel hetkel viie lühikesega. Mis «meid toitis» oli see, et vastane pani palju mööda. Olime 65-70 protsenti maa-alas, mis teisel poolajal toimis, kuid samas tulime teisel veerandil mängu mees-mees kaitsega.»

«Huvitav üles-alla mäng oli,» lisas Kuusmaa. «Võrreldes TTÜ mänguga olid mehed ikkagi kordades tublimad. Mängijad täitsid neid asju, mida neile olin ette seadnud ja tegid seda hästi. Oleks me kasvõi kaotanud, ikka poleks midagi ette heita. Tulla Leedust võiduga on igal juhul meeldiv tunne, eriti lisades, et vanim mees täna platsil oli 24-aastane. Homme saab samas olema kuratlikult raske (Panevezyses kohtutakse Lietkabelisega).»

TTÜ teenis kodus lisaajal 79:75 võidu Jurmala/Fenikssisti üle. Võitjate parimaks osutus Toomas Raadik 18 punktiga, Mooses Kaja lisas 11 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles