O’Sullivan alustas Mastersit magusa võiduga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan (vasakul) ja  Mark Williams
Ronnie O'Sullivan (vasakul) ja Mark Williams Foto: SCANPIX

Snuukrihooaja tähtsuselt teisel turniiril ehk Londonis toimuval Mastersil on taas võistlustules Ronnie O’Sullivan, kes pärast eelmise aasta MMi pidas enam kui poole aasta pikkuse võistluspausi. 

Mastersi avaringis läks viiekordne maailmameister O’Sullivan vastamisi kahekordse ilmameistri Mark Williamsiga ja sai raske 6:5 võidu. O’Sullivan läks kohtumist kõigepealt 2:0 juhtima, kuid leidis en peagi 2:4 kaotusseisust. Seisul 5:5 mindi vastu otsustavale freimile ja seal sai O’Sullivan kirja 63:28 võidu.

Teises ringis kohtub O’Sullivan Mark Selbyga, kes oli avaringis 6:0 üle Ricky Waldenist. Mõne aja eest kirjutas O'Sullivan oma blogis: «Selby on ainus mees, kes suudab võita ka siis, kui ei näita oma parimat mängu. Kõik teised peavad tundma end väga hästi, vastasel juhul jääb laeks veerand- või poolfinaal.»

Ronnie O’Sullivan võitis esimest korda Mastersi juba 1995. Aastal. Kokku on tal suurturniiri võite viis, viimati triumfeeris ta Mastersil kahe aasta eest. Siis alistas O’Sullivan finaalis just Selby.

Veerandfinaalid:

Mark Allen – Barry Hawkins

Judd Trump – Neil Robertson/Marco Fu

Mark Selby – Ronnie O’Sullivan

John Higgins/Liang Wenbo – Stuart Bingham

O'Sullivani ja Williamsi otsustav freim:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles