Klavani endine kaitsepartner Chelseas vihane

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baba Rahman (paremal).
Baba Rahman (paremal). Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpallimeeskonna äärekaitsja Baba Rahman, kes oli enne Premier League'i siirdumist Augsburgis Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani klubikaaslane, ei ole Inglismaa klubiga rahul ning vihjas, et Jose Mourinho meeldis talle rohkem kui uus peatreener.

2015. aasta esimeses pooles veel Saksamaal Eesti parima jalgpalluriga samasse kaitseliini kuulunud 21-aastane ghanalane toodi Jose Mourinho eestvedamisel augustis Chelseasse, kuid mees on seni Inglismaa kõrgliigas ainult neli korda platsile saanud, kirjutas Soccernet.ee.

«Loomulikult on iga jalgpalluri jaoks masendav, kui isegi vahetusmängijate pingile ei saa. Ma ei taha seda enam kogeda,» vahendab endise Augsburgi mehe sõnu Sport Bild. «Premier League'iga tulebki noorel mängijal esmalt harjuda, eriti Chelseast rääkides, kuid ma tahan edaspidi rohkem mänguaega saada,» lisas Rahman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles