Puparti koduklubi kaotas turniiritabeli liidrile

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: Eero Vabamägi

Gheorghe Cretu juhendatav Lubini Cuprum ei suutnud Poola Plusliga kaheteistkümnendas voorus poolehoidjatele võidurõõmu pakkuda, jäädes kolmes geimis alla turniiritabeli liider Kedzierzyn-Kozle Zaksale. Keith Pupart oli 10 punktiga Cuprumi parim skooritegija, Robert Tähe arvele kanti üks punkt. 

Viiekordse Poola meistri (viimati 2003. aastal) Zaksa ülekaal koduväljakul oli kindel, kui Lubini meeskonnale loovutati geimides vaid 20, 16 ja 17 punkti. 21 rünnakut teinud Keith Pupart (vastuvõtt 42%) realiseeris neist 8 (38%) ja lisas 2 blokipunkti, vahendab Volley.ee.

Teised külalisvõistkonna mängijad kahekohalise resultaadini ei jõudnud. Eesti koondise nurgaründaja oli +5 punktiga Cuprumi parim ka efektiivsuse arvestuses. Kolmandas geimis platsile sekkunud Robert Täht lõi punktiks ainsa tõste. 

20 punkti kogunud Cuprum paikneb neljateistkümne võistkonna konkurentsis turniiritabeli keskel, seitsmendal kohal. Kedzierzyn-Kozle Zaksa on 32 punktiga esikohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles