Säravad inglased on sattunud Reali ja Barcelona sihikule

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane.
Harry Kane. Foto: SCANPIX

Hispaania meedia kirjutab, et Madridi Real ja FC Barcelona soovivad mõlemad inglasega meeskonda täiendada. Kui Real otsib tugevdust loomulikult ründeliini, siis Barcelona tahab täiendust keskkaitsesse.

Mundo Deportivo kirjutab, et FC Barcelona otsib võimalusi Evertoni 21-aastase inglasest keskkaitsja John Stonesi palkamiseks. Suvel pikalt Londoni Chelsea vaateväljas olnud Stones on nüüd juba mõnda aega pakkunud huvi ka Barcelonale ja katalaanid näevad temas meest, kes võiks järgnevad kümme aastat nende keskkaitses tegusid teha.

Varasemaltki esimesena mitmest suurest üleminekust teada andnud Fichajes.net kirjutab, et läheneva mängijate ostmise keelu tõttu soovib Madridi Real kiirelt tegutseda ja sihikule on võetud Tottenhami ründaja Harry Kane.

Väljaande teatel on Reali hinnangul 22-aastane Kane tulevane maailma parim jalgpallur ja just teda nähakse tulevase tipuründajana. Real pakub väidetavalt Tottenhamile tehingut, mille tulemusena palkaks Real Kane’i, kuid laenaks ründaja hooaja lõpuni siiski Tottenhamile tagasi.

Real on ka varasemalt Tottenhami suurimaid staare endale meelitanud. Nii mängivad praegu Madridis endised Tottenhami mängumehed Luka Modric ja Gareth Bale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles