Sakslannadel jäi imest puudu 1,2 sekundit, Eesti ei lõpetanud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Dahlmeier ei suutnud finišis Olesja Pidrušnad edestada.
Laura Dahlmeier ei suutnud finišis Olesja Pidrušnad edestada. Foto: SCANPIX

Saksamaal Ruhpoldingus lõppenud laskesuusatamise MK-etapil võitis naiste teatesõidu Ukraina, kes edestas 1,2 sekundiga Saksamaad. Kolmandaks tuli Itaalia, kes jäi Ukrainast maha 43,8 sekundiga. 1,1 sekundiga jäi poodiumilt välja Venemaa.

Favoriit Saksamaa kaotas pärast teist vahetust liidritele ligi kahe minutiga, sest vahetust sõitnud Miriam Gössner pidi lamadestiirus minema koguni kahele trahviringile. Maren Hammerschmidt tõi sakslannad kolmandas vahetuses liidriks tõusnud Ukrainale selgelt lähemale ja Laura Dahlmeier alustas Olena Pidrušna tagaajamist vaid 27,7 kauguselt. Dahlmeier jõudis konkurendile peaaegu järgi, aga finišijoon tuli liialt vara vastu.

Eesti naiskond koosseisus Kadri Lehtla, Kristel Viigipuu, Regina Oja ja Grete Gaim kasutas kaheksa tiiru peale kuute varupadrunit, aga kehv suusakiirus tähendas, et Gaim enam viimasele ringile minna ei saanud. Protokolli märgiti Eestile eelviimane ehk 21. koht, edestati vaid Bulgaariat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles