Eesti parim piljardinaine on Kristel Luik

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti piljardi föderatsioon

Nädalavahetusel toimusid Tallinnas Baribali piljardiklubis piljardi Eesti meistrivõistlused (8-palli mänguformaadis) naiste, seenioride ja juunioride arvestuses.

Naiste Eesti meistriks krooniti Kristel Luik, teise koha saavutas Aleksandra Sinilnikova ning kolmandad kohad saavutasid Jana Ossipova ja Andra King.

Seenioride arvestuses võttis võidu ja Eesti meistritiitli tallinnlane Madis Gnadeberg, kes alistas finaalis seisuga 5:1 Andres Käsperi. Kolmandad kohad võitsid Rafig Adigazalov ja Einar Saska.

Juunioride arvestuses sai näha väga pingelisi poofinaalkohtumisi. Esimeses poolfinaalis alistas tallinnlane Philip Tsunihhin tartlase Brett-Peter Rästase seisuga 5:4 ning teises poolfinaalis alistas Illimar Ventsel tallinnlase Kristian Mikko samuti seisuga 5:4. Finaalkohtumise ja juunioride Eesti meistritiitli võitis Philip Tšunihhin, kes alistas seisuga 5:2 Illimar Ventseli. Kolmandad kohad seega Brett-Peter Rästas ja Kristian Mikko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles