Põlva Serviti alistas kodusaalis kindlalt Kehra

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipallimeistrivõistlustel alistas kodusaalis mänginud Põlva Serviti kindlalt HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi 30:26. Võitjate parimana viskas Roman Aizatullov 9 väravat, Ardo puna lisas 7 tabamust. Kehra parimana viskas Marko Slastinovski 6 väravat, Kaspar Lees lisas meeskonna arvele 4 tabamust.

Enne mängu:

Serviti on Kehrale kaks viimast kohtumist kaotanud, kuid traditsiooniliselt on ka kõik tänavused vastasseisud olnud tasavägised. «Loeb kaitse ja kiirrünnakud. Lõpuks võivadki paar kontrat otsustavaks saada. Stiililt tuleb mäng nagu ikka, sest üleöö ei muuda ju midagi,» tõi Serviti peatreener Kalmer Musting välja eesseisva matši võtmepunktid. «Meil on jätkuval probleeme koosseisuga. Kuna vahepeal olid eemal ka Mario Karuse ja Tõnu Jõks, siis lisasime esindustiimi seni esiliigas mänginud Serhi Ljubtšenko,» selgitas Musting.

Kehralased alustasid aastat kahe kaotusega, kui Eesti meistrivõistlustel ja Balti liigas jäädi alla Viljandile. «Arvan, et me pole mõõnas. Võtsimegi antud perioodi riskiga, kui tegime tulevikku silmas pidades üldfüüsilist ettevalmistust,» ütles Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Indrek Lillsoo. «Kuna meid ootab ees tihe tsükkel, siis kuskilt tuleb lõivu maksta. Teisalt oli Viljandi aasta alguse kohta üllatavalt heas hoos. Seekord peame Serviti vastu läbi ajama põhiväravavaht Mikola Naumita, keda vaevab sõrmevigastus,» andis Lillsoo oma meeskonna hetkeseisust ülevaate.

Tabeliseis: 1. Põlva Serviti 24 (14-st mängust), 2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 (13), 3. Viljandi HC 18 (14), 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 14 (14), 5. Aruküla SK 11 (14), 6. SK Tapa 4 (14), 7. Audentes SK 3 (13) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles