Video: kreeklane sattus Monte Carlo ralli teedel peadpööritava avarii tunnistajaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtvaatajate auto sattus Monte Carlo ralli eel avariisse.
Pealtvaatajate auto sattus Monte Carlo ralli eel avariisse. Foto: Ekraanitõmmis videost

Homme õhtul algab Monte Carlo libedatel ja salakavalatel teedel tänavuse hooaja esimene MM-ralli, kuid mõne pealtvaataja jaoks on ralli kõige hirmutavam hetk juba ilmselt läbi elatud.

Škoda Fabial osalev kreeklane Lambros Athanassoulas postitas sotsiaalmeediasse video vahejuhtumist, mis leidis aset ralli eel, kui sõitjad kirjutavad rajalegendi. Katset läbinud Athanassoulas avastas nimelt ühe kurvi järel, et kitsal teel liigub talle vastu matkaauto. Kui kreeklasel õnnestus oma Škoda kiirelt pidama saada, siis matkaauto juht läks ilmselt ähmi täis ja juhtis oma sõiduki teepervele, arvestamata seda, et Monte Carlos on teeääred järsud...

Õnnekombel jäid kõik avariis osalenud Athanassoulase kinnitusel terveks ning kahjud piirdusid vaid materiaalse poolega. «Hea meeldetuletus sellest, kui lihtne on sellistes tingimustes eksida,» kirjutas kreeklane video kommentaariks.

Αναγνωρίσεις τέλος, με ένα μικρό ατύχημα που ευτυχώς εκτός από υλικές ζημιές δεν είχε κάποιο τραυματισμό για τους επιβάτ...

Posted by Lambros Athanassoulas on Wednesday, January 20, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles