Tänak selgitab: jäistes kohtades oli meil raskusi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: SCANPIX

Monte Carlo rally avapäeval peetud kahel kiiruskatsel üheksandat ja 14. aega näidanud Dmacki rallitiimi sõitja Ott Tänak selgitas, et jäistes olukordades ei suutnud ta loodetud kiirust näidata. Vaatamata minutisest kaotusest liidrile Kris Meeke’ile, on Tänaku sõnul kõik kontrolli all.

«Kuival sõites oli tunne hea, kuid jää peal oli meil raskusi. Kõik on siiski korras ja probleeme pole,» teatas Tänak vahetult pärast avapäeva lõppu sotsiaalmeedia vahendusel. Hiljem lisas ta: «Keeruline algus. Avakatsel oli tunne päris hea ja meil oli korralik rütm, lõpu eel pidi jäistes kohtades ettevaatlik olema. Teine kiiruskatse oli juba raskem, jää peal oli väga keeruline. Meil oli pikk päev ja peame enne homset korralikult puhkama.»

Täna on Monte Carlo rallil kavas kuus kiiruskatset, millest esimene algab Eesti aja järgi kell 11.21. Ralli lõppeb pühapäeval. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles