Alar Varrak EM-valikturniiri loosist: saime grupi, kus kõik on enda kätes

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Tairo Lutter

Täna Münchenis toimunud loosimisel selgusid Eesti korvpallikoondise vastased 2017. aasta EMi valikturniiril. Eesti sattus neljaliikmelisse D-alagruppi, kus kohtutakse Poola, Valgevene ja Portugali koondistega.

Kalev/Cramo peatreener ja Eesti koondise abitreener Alar Varrak jäi loosiga rahule. «Täitsa normaalne grupp tuli. Kõik vastased on täiesti mängitavad ja kõik on enda kätes. Nii meie kui vastaste puhul on kõige olulisem, kes kohale tulevad,» ütles Varrak Postimehele.

Asjaolu, et kõige nõrgemast loosigrupist tuli Eestile vastaseks Portugal, mitte näiteks eeldatavalt palju nõrgemad Kosovo või Luksemburg, Varrakut ei häirinud.

«Sellest pole mul kindlasti kahju, et me Kosovot ei saanud. See on sihtpunkt, kuhu on raske ja väsitav lennata. Portugal on küll kaugel, aga näiteks läbi Frankfurti on sinna korralikud ühendused. Kui Kalev/Cramoga Makedoonias käisime, tuli meil päris palju vahemaandumisi teha. Pealegi tuleb arvestada sellega, et valikturniiril on mängud sisuliselt iga kolme päeva tagant,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles