Raul Must jõudis Rootsis Euroopa Karikaetapil veerandfinaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter

Sulgpalli Euroopa Karikaetapil Uppsalas võitles Eesti esireket Raul Must välja pääsu veerandfinaali.

Kaheksandikfinaalis mängis turniiril kolmanda paigutusega Must maailma edetabelis 91. kohal oleva taanlase Christian Lind Thomseniga. Esimene geim oli tasavägine ning Must ei suutnud realiseerida esimesi geimpalle ja Lind Thomsen viigistas seisu 20-20, kuid viimased punktid kuulusid siiski Mustale. Teises geimis kontrollis mängu geimi algusest peale Must ja vormistas kogu kohtumise numbritega 23-21, 21-13. Veerandfinaalis ootab ees teinegi taanlane Anders Antonsen. Vaid 18-aastane Antonsen on taanlaste tulevikulootus. Sellel turniiril on kvalifikatsioonist alustanud Antonsen teel veerandfinaali võitnud Leedu esireketit Kestutis Navickast ja võistlustel viienda paigutusega kaasmaalast Emil Holsti.

Naiste üksikmängus said eestlannad esimese ringi vastasteks endast maailma edetabelis eespool paiknevad mängijad. Kati Tolmoff, kelle edetabeli koht on hetkel 81., oli vastamisi võistlustel neljanda asetusega ja maailma edetabelis 40. positsioonil oleva Olga Kononiga Saksamaalt. Teise geimi lõpus tekkis Tolmoffil võimalus mäng viia kolmandasse geimi, kuid Konon võitis siiski 21-17, 21-19. Kvalifikatsioonist end põhiturniirile mänginud Karoliine Hõim (maailma edetabeli 189.) ei saanud vastu maailma 62. reketile taanlannale Mette Poulsenile ja kaotas tulemusega 14-21, 5-21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles