Eesti epeenaiskond võitis MK-etapi finaalis Venemaad

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võiduks epeenaiskond tänasel Barcelona MK-eatpil: vasakult Irina Embrich, Kristina Kuusk, Erika Kirpu, Julia Beljajeva.
Eesti võiduks epeenaiskond tänasel Barcelona MK-eatpil: vasakult Irina Embrich, Kristina Kuusk, Erika Kirpu, Julia Beljajeva. Foto: FIE

Eesti epeenaiskond alistas Barcelonas peetaval MK-etapi finaalis Venemaa 26:22 ning tegi sellega suure sammu Rio de Janeiro OM-pääsme püüdmise osas. 

Eestlannade võistkond koosseisus Irina Embrich, Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Kristina Kuusk alustasid võistluspäeva kindla võiduga, kui nad alistasid esimeses ringis 45:23 Hispaania. Järgmisena kohtuti Prantsusmaaga, kes alistati 37:28.

Veerandfinaalis mindi vastamisi tugeva Rumeeniaga, keda suudeti võita 16:11. Poolfinaalis oli meie naiste vastaseks Lõuna-Korea naiskond ja eestlannad panid oma paremuse maksma numbritega 28:17.

Finaalis alistas Eesti naiskond Venemaa 26:22. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles