Epeenaiste ideaalne päev tuli ainuõigel hetkel

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu jäädvustamas Eesti epeenaiskonna võidupidu. Lisaks talle jäävad pildile Julia Beljajeva (vasakult), Kristina Kuusk ja Irina Embrich.
Erika Kirpu jäädvustamas Eesti epeenaiskonna võidupidu. Lisaks talle jäävad pildile Julia Beljajeva (vasakult), Kristina Kuusk ja Irina Embrich. Foto: FIE

Eesti epeenaiskonnal oli eile Barcelonas ideaalne päev. Isegi kui üritada tõrvatilka meepotti tilgutada, siis see ei õnnestu kuidagi. MK-etapi naiskonnavõistluses tõusti emotsionaalsete matšide järel poodiumi kõige kõrgemale astmele ja jõuti Rio olümpiapiletile oluliselt lähemale. Boonusena jäid lähikonkurendid kaugele selja taha.

Ankrunaisena suurepäraseid esitusi näidanud Irina Embrich ja peatreener Kaido Kaaberma rõõmustasid enim selle üle, et suurepärane päev tuli välja just siis, kui seda kõige rohkem vaja oli. Barcelona ja Buenos Airese MK-etapid panevad olümpiale pääsevad võistkonnad paika, kuid seni polnud Eesti tiim ennast korralikult käima saanudki.

«Valmistasin ennast ette, et need kaks etappi on väga tähtsad. Oleks väga raske olnud jätta kõike viimase etapi otsustada. See päev jõudis kätte: uskusime võistkonnakaaslastesse ja võitlesime lõpuni,» ütles Embrich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles