34-aastane Federer jõudis Austraalia lahtistel poolfinaali juba 12. korda

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer of Switzerland plays a forehand return to Tomas Berdych of the Czech Republic during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 26, 2016.(AP Photo/Rafiq Maqbool)
Roger Federer of Switzerland plays a forehand return to Tomas Berdych of the Czech Republic during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 26, 2016.(AP Photo/Rafiq Maqbool) Foto: Rafiq Maqbool/AP

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste esimene poolfinalist on legendaarne šveitslane Roger Federer, kes alistas veerandfinaalis tšehhi Tomaš Berdychi kolmes setis 7:6(4), 6:2, 6:4.

34-aastase Federeri jaoks oli see juba 12. kord Austraalia lahtistel poolfinaali jõuda, tiitlini on ta küündinud neljal korral. Viimati juhtus see 2010. aastal.

Federeri poolfinaalivastase selgitavad maailma esireket, serblane Novak Djokovic, ja jaapanlane Kei Nishikori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles