Kreek võõrustab Pariisis Meistrite liiga viimases voorus Vennot

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek (vasakul) ja Oliver Venno.
Ardo Kreek (vasakul) ja Oliver Venno. Foto: Tairo Lutter

Euroopa Meistrite liiga alagrupiturniiridel mängitakse teisipäeva õhtul viimane voor. Kümme jätkajat 13-st on juba teada. Oliver Venno klubi Ankara Ziraat Bankasi on edasipääsu taganud. Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley pärast alagrupimänge jätkata ei saa, sama saatus tabab ilmselt ka Renee Teppani kodumeeskonda Innsbrucki Hypo Tirolit. Siiski võivad nii Pariisi esindus kui Tirol eurohooaega pikendada aste madalamal CEV Cupil. 

4. novembril lõi Ankara kodus Pariisi 3:0. Venno mängida ei saanud, sest rootslane Marcus Nilsson on diagonaali kohal eelistatum.  Ardo Kreek on Pariisi Volleys juba aastaid asendamatu, Ankaras tõsteti talle kuus korda, maha lõi ta palli kaks korda, kirjutas Volley.ee.

Kreegi kohta harjumatult väike punktisaak. Innsbrucki Hypo Tiroli diagonaalründaja Renee Teppan on alagrupimängudes toonud 64 punkti, mis annab 282 punktitooja konkurentsis 17. koha. Marcus Nilsson on kogunud 63 ja Kreek 32 punkti.

Edasipürgijate hulka (lisandub finaalturniiri korraldaja) kuuluvad tänaseks Belgorodi Belogorje, Izmiri Arkas, Trentino Diatec, Tours VB, Kaasani Zeniit, Lube Macerata Cusine, Modena DHL, Gdanski Trefl, Ankara Ziraat Bankasi ja Rzeszovi Resovia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles