NBA staar tegi Läti imemehele omapärase komplimendi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis.
Kristaps Porzingis. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA hooaja eel paljudele New York Knicksi fännidele pettumust valmistanud drafti valik Kristaps Porzingis on tänaseks kriitikute suud kinni pannud ja leidnud omale rohkelt toetajaid - seda sealjuures mitte ainult pealtvaatajate, vaid ka kaasmängijate hulgast.

Nii kiitis täna öösel toimuva mängu eel Porzingist Oklahoma City Tunderi staar Kevin Durant, kelle sõnul on noor lätlane väga tehniline mängija. «Kui nad tema valisid draftis, siis saatsin kohe sõnumi (Knicksi peatreenerile Derek Fisherile- toim), et mulle meeldib nende valik. Paljud inimesed olid pettunud, aga ta oskab mängida. Mina olen seda näinud, te kõik olete seda näinud - ta on tehniline kutt,» rääkis Durant, kes võrdles Porzingist ka müstilise imeloomaga.

«Arvan, et oleme ära unustanud tehniliste mängijate nautimise. Meil on nii palju mehi, kes on sportlikud, suured ja tugevad, aga tema on oskuslik mängija. Ta oskab visata, ta oskab õigeid otsuseid vastu võtta, oskab kaitsta ja ta on üle kahe meetri pikkune mängija, kes suudab visata igalt poolt kuni kolmepunktiviske jooneni välja. See on haruldane. Ja tema blokeeringud... selles osas on ta meie liigas justkui ükssarvik. Tuleb talle au anda selle eest, mis ta teeb,» kiitis Durant noort kolleegi.

Porzingise senised keskmised näitajad 28 minuti keskmise mänguaja juures on 14, 0 punkti, 7,8 lauapalli, 2,0 blokeeringut, 1,2 korvisöötu ja 0,8 vaheltlõiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles