Levadia kohtub neljal korral soomlastega

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia treening.
FC Levadia treening. Foto: FC Levadia / Facebook

FC Levadia jalgpalliklubi esindusmeeskond kohtub veebruaris neljas hooajaeelses kontrollkohtumises Soome klubidega. Turu Palloseuraga (TPS) mängitakse nii Eerikkiläs kui Tallinnas, Turu Interiga Eerikkiläs ning FC Lahtiga Tallinnas, teatas klubi oma kodulehel.

Eeloleval reedel, 29. jaanauril kell 19:15 kohtub FC Levadia Lilleküla hallis EJL-i talvise halliturniiri neljadas mängus Narva Transiga.

Järgmise nädala keskel sõidab Sergei Ratnikovi meeskond Soome ning kohtub kolmapäeval, 3. veebruaril kell 19:30 FC TPS-iga ning neljapäeval, 4. veebruaril kell 12:45 Turu Interiga. Mõlemad mängud toimuvad Eerikkila jalgpallihallis.

Laupäeval, 6. veebruaril kell 14:00 lõpetab FC Levadia koduse Lilleküla halli turniiri mänguga FC Flora vastu.

Seejärel kuuluvad meeskonna ettevalmistuskalendrisse mõõduvõtmised Pärnu Linnameeskonna (13. veebruaril kell 13:25) ja Paide Linnameeskonnaga (18. veebruaril kell 17:30). Mõlemad mängud toimuvad Lilleküla hallis.

Kaks viimast kontrollmängu peetakse Lilleküla hallis soome klubidega. 23. veebruaril kell 15:15 tuleb külla FC Lahti ning 27. veebruaril kell 12:00 FC TPS.

FC Levadia esindusmeeskond alustab Premium Liiga uut hooaega 5. märtsil kell 16:00 Sportland Arenal Tallinna derbiga tiitlikaitsja FC Flora vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles