Eesti laskesuusatajad juunioride MMil kõrgesse mängu ei sekkunud

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Oja
Regina Oja Foto: Tairo Lutter

Rumeenias Cheile Gradisteis alanud laskesuusatamise noorte ja juunioride MMi teisel päeval ei suutnud eestlased kõrgesse mängu sekkuda.

Neidude 12,5 km tavadistantsil oli eestlannadest parim Meril Beilmann, kes tegi avatiirus kaks möödalasku ja kaotas võistluse võitnud austerlannale Susanna Kurzthalerile 4.25,4. Kokkuvõttes lõpetas Beilmann 66 neiu konkurentsis 29. kohaga.

Nelja tiiru peale samuti kaks möödalasku teinud Susan Külm kaotas liidrile 6.25,6 ja oli kokkuvõttes 41. Neljal lasul eksinud Regina Oja (+7.35,3) oli kokkuvõttes 46. Võistlust alustas ka Tuuli Tomingas, kuid pärast esimest lasketiiru ta kukkus ja katkestas.

Maailmameistriks kroonitud austerlanna Susanna Kurzthaler läbis lasketiirud puhtalt ja lõpetas ajaga 39.52,7. Teise koha teenis ühe möödalasu teinud ukrainlanna Anastassia Merkušina, kes kaotas liidrile  8,6 sekundit. Poodiumi kolmandale astmele tõusis puhtalt lasknud austerlanna Julia Schwaiger, kes kaotas võitjale 21,4 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles