Rimo Hunt taasliitus Levadiaga ja sõlmis klubiga kaheaastase lepingu

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt (nr. 20) Eesti koondise särgis.
Rimo Hunt (nr. 20) Eesti koondise särgis. Foto: Liis Treimann

Tallinna Levadia jalgpalliklubi ründeliin sai võimsa täienduse, Rimo Hunt sõlmis klubiga kaheaastase lepingu.

«Deja vu,» ütles Hunt, kes nelja aasta eest liitus Premium Liiga debütandina FC Levadia noorenenud meeskonnaga. Kiiresti põhimängijaks kerkinud ja meeskonna üheks võtmefiguuriks tõusnud Hunt valiti aasta hiljem Premium Liiga parimaks mängijaks, vahendab klubi kodulehekülg.

Viimasel kahel hooajal mängis Hunt Kasahstani klubis FC Kaizar. «Võtsin Kasahstanist kaasa palju kogemusi ning samuti vene keele oskuse,» lisas Haapsalust pärit võrgusahistaja.

«Tore on tagasi olla! Meil on hea, noore koosseisuga meeskond ja ma tunnen end FC Levadiast hästi. Varasemast ajast klubiga seotud inimesed pöörduvad tagasi. Eesmärk kaheks eelseisvaks hooajaks on lihtne ja selge – rohkem väravaid ja meistritiitleid,» sõnas Hunt.

Ründaja hooajaeelset ettevalmistust segab kipslahases käsi. «Trennides löön kaasa, kuid mängida kipsiga ei lubata,» sõnas ründaja. «Loodetevasti saab peagi kõik korda.»

FC Levadia peatreener Sergei Ratnikov tõdes, et Hundi tulek muudab kogu meeskonna uueks. «Olen klubi juhtkonnale väga tänulik, et nad Rimoga kokkuleppele said ja ta meiega liitus. Meil oli ründajate põud. Meeskond koos Rimoga on hoopis teine kui ilma temata,» kommenteeris Ratnikov.

«Rimo näol tuli meeskonda väga hea ründaja ning samuti väga tore ja meeldiv inimene, kõigi jaoks suurepärane meeskonnakaaslane. Rimo töövõime ja võitlusvalmidus on erakordsed, ta annab alati ja igas mängus meeskonna heaks kõik mis suudab. Meie noore koosseisuga meeskonnas on Rimo teistele heaks eeskujuks ja positiivseks innustajaks,» lisas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles