Meistriliiga kohtunik sai tõsise kahtlustuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

KORVPALL. Eesti korvpalli meistriliigas on saanud oma mängudele panustamise kahtluse A-kategooria kohtunik Rain Rannamets.

«Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi pöördus meie poole ja saatis meile materjali, mis puudutab Rain Rannametsa tegevust kohtunikuna. Pöördumise juures oli ka Rannametsa selgitus,» rääkis korvpalliliidu aukohtu esimees Aadu Kana, kelle kinnitusel rõhutas Rannamets, et austab ausa mängu põhimõtteid.

«Pöördumises olid ka väljavõtted erinevate hasartmängudega seotud lehtedelt. Õige mitmed selgitused olid kuupäevalised ja nende hulgas oli üks, võib-olla isegi kaks mängu, millele Rannamets oli panustanud ja mida ta ise vilistas,» lisas Kana. Tema kinnitusel langetati korvpalliliidu eetikakoodeksist lähtudes otsus, et Rannamets on süüdi, ja see edastati Korvpalliliidu juhatusele, kes arutab asja 16. veebruaril toimuval koosolekul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles