Puusta püsib purjetamise MK-etapil 11. kohal

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Riina Ramst

Miamis toimuval ISAF MK-etapil jätkab Ingrid Puusta RS:X klassis nelja võistluspäeva järel 11. positsioonilt, Laseril kuldlaevastikus seilav Karl-Martin Rammo on 23. kohal.

Hommikuse tugeva vihmasajuga kaasnenud tuulevaikuse järel saabus pärastlõunal Biscayne'i lahele kiirusega 6-10 m/s puhunud kagubriis. Taaskord kolm sõitu kirja saanud RS:X naiste klassis olid Ingrid Puusta (NYCS) saagiks 22., 14. ja 7. finišitulemus ning kokkuvõttes on Puusta praegu hoidmas 11. asetust. Betti Vainküla (TPLK) on 36. kohal, eilseteks sõiduresultaatideks 35., 35. ja 32. positsioon.

Kaks sõitu ära purjetanud meeste RS:Xil finišeeris Rainer Kasekivi (TPLK) mõlemal korral 46. positsioonil ning on kokkuvõttes 43. kohal.

Naiste RS:X purjelaual püsib liidrina hollandlanna Lilian De Geus ning meeste hulgas tema kaasmaalane Dorian Van Rijsselberge.

Laser Standardile toimus eile võistlussõite ainult üks, Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) sai selles 16. koha ning on tõusnud kokkuvõttes 23. positsioonile. Laser Standardil on esikohal hollandlane Rutger von Schaardenburg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles