Võimas: Eesti koondise tugitala liitus maailma tippklubiga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa.
Dener Jaanimaa. Foto: Tairo Lutter

Eesti käsipallikoondise üks liider Dener Jaanimaa vahetas klubi ja asub mängima THW Kielis.

Varasemalt Saksamaa esiliigas mänginud Jaanimaa siirdus käesoleva hooaja eel astme võrra kõrgemale ning asus mängima Saksamaa kõrgliigas Hamburgi HSV Handballi tiimis. Täna teatas aga Saksamaa kõrgliigat viimastel aastatel valitsenud Kieli meeskond oma kodulehel, et Jaanimaa liitus nendega ning sõlmis hooaja lõpuni kestva lepingu.

«Otsisime kogenud vasakukäelist tagamängijat, kes võiks asendada EMil vigastada saanud Steffen Weinholdi. Dener sobis meie profiiliga ja ta on kogenud Saksamaa kõrgliiga mängija, kes saab meid koheselt aidata,» selgitas ülemineku tagamaid Kieli peatreener Alfred Gislason.

Kiel on viimaste aastate kõige edukam Saksamaa klubi - alates aastast 2004 on vaid ühel hooajal jäädud meistritiitlist ilma ning seda 2010.-2011. hooajal, kui meistriks tuli just Hamburgi HSV. Meistrite liigas on suudetud võitjaks tulla kolmel korral: aastatel 2007, 2010 ja 2012.

Praegusel hetkel on Kiel Saksamaa meistriliigas hoidmas teist kohta.

Herzlich willkommen in Kiel, Dener! #WirsindKiel

Posted by THW Kiel on Friday, January 29, 2016
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles