Nii Tartu kui Võru naiskond peavad ellujäämiseks võitma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ naiskond
TTÜ naiskond Foto: Tairo Lutter

Laupäeval on võrkpalli naiste Balti liigas kavas kaks Eesti võistkondade omavahelist vastasseisu, lisaks läheb Kohila Võrkpalliklubi vastamisi lähima jälitajaga. Pärast laupäeva on põhiturniiril mängimata veel kuus vooru. 

Möödunud pühapäeval turniiritabeli liidriks tõusnud TTÜ/Tradehouse võõrustab laupäeval veerandfinaalkoha eest võitlevat Tallinna Ülikooli, kes hoiab seitsmendat kohta. Teine Eesti naiskondade omavaheline vastasseis saab teoks Tartus, kus kohalik Tartu Ülikool/Eeden kohtub Famila/Võru Võrkpalliklubiga.

Mõlemad nimetatud võistkonnad omavad endiselt teoreetilist võimalust jõuda veerandfinaali, kuid emma-kumma kaotus tõmbaks nende edasistele püüdlustele sisuliselt joone peale. Teisel tabelireal paiknev tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi võtab koduväljakul vastu lähima jälitaja Zeltaleja. 

Eelmises voorus turniiritabeli tippu tõusnud TTÜ/Tradehouse on saavutanud 39 punkti. Ühe punkti vähem kogunud Kohila Võrkpalliklubi hoiab teist kohta. Tallinna Ülikool on 20 punktiga seitsmes, Famila/Võru Võrkpalliklubi 13 punktiga üheksas ja Tartu Ülikool/Eeden 9 silmaga kaheteistkümnes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles