EMi poolfinaalis ühe väravaga kaotanud Norra andis sisse protesti

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud norralased leidsid, et Saksamaa pääses finaali ebaausalt.
Pettunud norralased leidsid, et Saksamaa pääses finaali ebaausalt. Foto: SCANPIX

Käsipalli EMi eilses poolfinaalis Saksamaa ja Norra vahel jagus põnevust kuni lisaaja lõpuni ning enamgi veel, sest napi kaotuse teeninud norralased andsid eile õhtul sisse protesti.

Saksamaa ja Norra viigistasid poolfinaali normaalajal seisuga 27:27 ning mängima asuti lisaaega, mis möödus äärmiselt tasavägiselt. Vaid loetud sekundid enne esimese lisaaja lõppu viskas aga Kai Häfner sakslaste poolt vaadatuna seisuks 34:33 ning nii jõudis finaali just Saksamaa, kes eelmisele EMile pääseda ei suutnud.

Hilisõhtul andis aga Norra koondis sisse protesti, sest nende andmetel tegi Saksamaa sohki. «Nii peatreener kui tiimi juht on vaadanud seda olukorda mitme erineva nurga alt ja leidnud, et Saksamaa tegi vea, kui kasutas väljakul kahte kollase särgiga (ehk väravavahi särgiga - toim) mängijat. Selle informatsiooni valguses oleme lõpliku skoori asjus andnud sisse protesti,» selgitas Norra Käsipalliliidu juht Heidi Tjugum.

Norralastel on aega täna hommikul kella 9ni, et esitada protest ka kirjalikus vormis, seejärel peaks Euroopa Käsipalliliit langetama otsuse täna keskpäevaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles