Kontaveit ja Kanepi langesid, Zopp kerkis kaks kohta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Sander Ilvest

Värsketes maailma tenniseedetabelites langesid nii Anett Kontaveit kui Kaia Kanepi, meeste esireket Jürgen Zopp kerkis kahe koha võrra.

Eesti esinumber Kontaveit andis ära kuus tabelikohta ja on nüüd 91. kohal, Kanepi langes samuti kuue positsiooni võrra ning jätkab 148. tabelireal. Ülisuure tõusu tegi Valeria Gorlats, kes oli varasemalt 1040. kohal, kuid kerkis värskes tabelis 1008. kohale.

Naiste esireketina jätkab Serena Williams, möödunud nädalal Austraalia lahtiste finaalis ameeriklanna alistanud Angelique Kerber kerkis kuuendalt kohalt naiste teiseks numbriks. Kolmandaks langes rumeenlanna Simona Halep.

Meeste edetabelis tegi kahekohalise tõusu Jürgen Zopp, kes nüüd paikneb 162. tabelireal. Vladimir Ivanov on 429. kohal (+3), Anton Pavlov 925. kohal (+3) ning viimase Eesti tennisistina mahub 1000 parema hulka Kenneth Raisma, kes kerkis kolm kohta ja on 953. positsioonil.

Meeste esikolmik püsis muutumatuna: esireketina jätkab Austraalia lahtistel võidutsenud Novak Djokovic, kellele järgnevad Andy Murray ja Roger Federer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles