Siberi klubiga hätta jäänud Rock jäi kõrgest eesmärgist väga kaugele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu pildil Evaldas Žabas (valges), jooksis kogu Rocki meeskond eile vastu seina.
Nagu pildil Evaldas Žabas (valges), jooksis kogu Rocki meeskond eile vastu seina. Foto: Margus Ansu

KORVPALL. Tartu Ülikool/Rock ei suutnud FIBA eurosarja viimases voorus imet teha. Krasnojarski Jenisseid oli kodus vaja edasipääsulootuste allesjätmiseks võita vähemalt 19 punktiga, aga selle asemel jäädi kohe esimeste minutitega taha ja lõpuks näitas tabloo Rocki poolt vaadates 70:96. Osalt segasid Rocki vigastused ja haigused, teisalt oligi tartlastel Jenisseid ülimalt raske võita. Nii jäädigi pidama Euroopa tugevuselt kolmanda eurosarja R-vahegruppi ehk 32 parema hulka. Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli eesmärk palju kõrgem.

«Jenissei oli meile vahegrupis igas mõttes kõige ebamugavam vastane. Kaotasime neile võõrsil suurelt ja nüüd oli ka täielik déjà vu tunne, kohe esimesest minutist hakkas üks meeskond domineerima. Tegime vahegrupis kaks kõige halvemat mängu just Jenissei vastu,» ütles Rocki peatreener Gert Kullamäe pressikonverentsil. Tõepoolest, tublisti paremini hakati vastu isegi vahegrupi võidu kindlustanud Prantsusmaa klubile Chalon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles