Pildid: Renault esitles F1 meeskondadest esimesena uue hooaja autot (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renault uue hooaja vormel.
Renault uue hooaja vormel. Foto: Kristjan-Jaak Kangur

Renault Grupi esimees ja tegevjuht Carlos Ghosn avalikustas täna Prantsusmaal Guyancourtis asuvas Renault' tehnoloogiakeskuses Renault' mootorispordiprogrammi üksikasjad ning esimese F1 meeskonnana tutvustati ka uue hooaja vormelit.

Uute võidusõidualaste väljakutsete keskmes on äsjaloodud vormelimeeskond Renault Sport Formula One Team. Uue väljakutse esitaja F1 maailmas kasutab Renault R.S.16 platvormi, mis on konstrueeritud ja toodetud Enstone'is, Renault R.E.16 jõuallikas valmib endiselt Viry-Châtillonis. Et vältida igasuguseid kõhklusi vormel 1 spetsiifilistele nõuetele vastamise osas, on F1 meeskonnas ametisse nimetatud terve rida spetsialiste. F1 meeskonna tehniliseks juhiks saab Bob Bell, veermikuosa tehniliseks direktoriks Nick Chester ning jõuallikate tehniliseks direktoriks Rémi Taffin. Renault meeskonna pilootideks saavad Kevin Magnussen ja Jolyon Palmer, neid toetab Esteban Ocon, kes liitub kolmandana meeskonnaga varupiloodina.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles