Sander Puri praeguses koduklubis ei jätka

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (keskel).
Sander Puri (keskel). Foto: twitter

Iirimaal Sligo Roversit esindanud Eesti jalgpallur Sander Puri uuel hooajal eelmises koduklubis ei jätka.

2013. aasta kevadest Briti saartel mänginud Puri kandis Roversi värve alates möödunud talvest, kui oli eelnevalt York City'ga lepingu lõpetamise järel üle poole aasta klubita, kirjutas Soccernet.ee.

Kuigi klubile ei olnud hooaeg ülemäära edukas, leidis 27-aastane Puri Sligos taas enesekindluse ja tee rahvuskoondisesse. Hooajaga teenis eestlane nii klubi juhtide kui fännide usalduse, kes soovisid Puri jätkamist - esialgu sõlmiti vaid aastane leping.

Pärast hooaja lõppu jättis Puri aga kõik otsad lahti ja kuigi viimastel nädalatel on meest saanud näha hoopis Nõmme Kalju särgis, on poolkaitsja ise kinnitanud, et tahab välismaal jätkata. Nüüdseks on aga selge, et vähemasti Sligo Roversi ridadesse ta ei naase.

«Lootsime, et ta jääb uuel hooajal meiega, aga ta ütles meile, et tahab karjääri mujal jätkata,» selgitas Iirimaa klubi Soccernet.ee-le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles