Klavani ja Posti klubid langesid karikasarjast välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan .
Ragnar Klavan . Foto: Liis Treimann.

Ragnar Klavani ja Sander Posti koduklubid langesid eilsete Hollandi karikasarja teise ringi kohtumistega konkurentsist välja, kirjutab Soccernet.

Klavan ja Almelo Heracles kaotasid võõrsil oma Eredivisie konkurendile AZ Alkmaarile kuivalt 0:3. Eesti koondislane tegi kaasa terve kohtumise ja teenis ka kollase hoiatuskaardi.

Esiliigas palliv Posti leivaisa Go Ahead Eagles tunnistas võõral väljakul penaltiseeria järel madalamate liigade klubi HHC Hardenbergi paremust. Achmed Ahahaoui viis nad küll teise poolaja keskel juhtima, kuid vastased viigistasid mõned minutid enne 90 minuti täitumist.

Et lisaajal rohkem väravaid ei löödud, tuli suunduda penaltiseeriale, kus saatis 5:4 edu kodumeeskonda. Kogu mängu kaasa teinud Post penaltipunktilt jalga ei proovinud.

Andres Operi koduklubi Kerkrade Roda, mis jõudis eelmisel hooajal finaali, peab oma selle ringi kohtumise täna õhtul, kui külastatakse madalamate liigade meeskonda v.v. Capelle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles