Põlva Serviti jätkas Balti liigas võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Tairo Lutter

Laupäevases käsipalli Balti liiga voorus oli ainsa Eesti klubina võistlustules Põlva Serviti. Eesti meister kirjutas tabelisse hooaja viienda võidu, alistades võõrsil Kaunase Granitas-Gaja-Karysi 25:17 (11:6).

Serviti tõusis tänu võidule B-alagrupis teiseks, olles 7 mänguga kogunud 10 punkti. Kindla liidrina jätkab Riihimäe Cocks, kes sai raske 32:30. võidu Dobele Tenaxi üle. Soome meistril on 14 punkti (7-st mängust), Tenaxil 10 (8) ja neljandana pääsu veerandfinaali kindlustanud Granitasel 8 (8) silma.

Põlva meeskond pani järjekordsele võidule hea aluse oma väravat lukku keerates, sest esimese 18 minutiga lasti võõrustajail visata vaid kaks väravat. Üldse väravatevaene poolaeg võideti 11:6 ning kogu mäng 25:17.

Kaunases viskas Serviti parimana Kristjan Muuga 9 väravat. Mario Karuse, Roman Aizatullov ja Siivo Sokk lisasid 3, Sergei Ljubtšenko, Raiko Rudissaar ja Ardo Puna 2 tabamust ning Andreas Rikken ühe värava. Vastaste parimana oli seitsmel korral täpne Mindaugas Urbonas.

Pühapäeval astuvad mängusaali kõik kolm osalevat Eesti klubi. Serviti jätkab Balti-turneed, mängides Dobeles Läti meistermeeskonna Tenaxiga. Kehra Spordikeskuses kohtuvad aga kell 15:00 algavas A-alagrupi mängus HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles