Kärp süüdistab suusaliitu, Mae tõrjub

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SUUSATAMINE. Murdmaasuusataja Algo Kärp süüdistab suusaliitu, et toetuse saamise asemel on ta ise justkui alaliidu sponsor. Suusaliidu peasekretäri Jaak Mae sõnul on raha kasutatud vastavalt hooaja eel sõlmitud kokkuleppele.

Kärp on üks neljast Eesti meessuusatajast, kes saab Sotši olümpiamängude teatesõidu 10. koha eest olümpiakomiteelt niinimetatud C-kategooria sportlase toetust – üle 800 euro kuus palgaraha ning 1195 eurot kuus ettevalmistustoetust. Facebookis avaldatud postituses väitis Kärp, et käimasoleva hooaja jooksul on sellest rahast jõudnud temani vaid pisut alla 1500 euro. Sportlase enda arvutuste järgi on aga tema nimel laekunud alaliitu ligikaudu 9000 eurot.   

«Ma olen suusaliidu jaoks vajalik, sest olen neile justkui sponsor!!» kirjutas Kärp ja lisas, et oli laupäeval Holmenkolleni 50 km klassikasõidus kõige väiksema eelarvega majandavate sportlaste kategoorias parim. Päris konkurentsis leppis Kärp 33. kohaga, mis on MK-sarjas tema tänavune parim tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles