Galerii: Zoom8 MMi tutvustav pressikonverents

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1.-6. augustini toimub Kuressaares Roomassaare sadamas purjetamise Zoom8 klassi MM. See saab olema Eesti spordi ajaloos unikaalne sündmus – mitte kunagi varem pole ühegi spordiala maailmameistrit kroonitud Saaremaal. Võistlustele on oodata kuni 150 sportlast, Eestit peaks esindama hinnanguliselt 20 purjetajat.

Täna toimus võistluse tutvustus, samuti allkirjastati leping võistluste ametliku meediapartneriga, kelleks on AS Postimees Grupp.

Kohal olid Zoom8 klassi sportlased Keith Luur Pärnu Jahtklubist (Euroopa meister 2015), Marie Pihlas Saaremaa Merispordi Seltsist (MMi hõbe 2015) ja Jakob Haud Rein Ottosoni Purjespordikoolist (Euroopa meister 2014, MMi pronks 2015).

Olümpiapurjetaja Karl-Martin Rammo, kes tuli 2002. aastal Zoom8 maailmameistriks, andis tänavuseks Zoom8 MM-iks valmistuvatele uue põlvkonna purjetajatele oma sportlaskarjääri kogemuste põhjal soovitusi, millele zuumida oma tähelepanu ettevalmistuses ja tiitlivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles