Ilves ja Piho jäid MK-etapil taas viimaste hulka

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kail Piho Faluni MMil.
Kail Piho Faluni MMil. Foto: NordicFocus

Norras Trondheimis peetud kahevõistluse maailmakarikasarja etapil pidid Kristjan Ilves ja Kail Piho leppima kohtadega võistlejaterivi lõpus. Ilves sai 43. ja Piho 49. ehk viimase koha.

Ilves pääses 10 km murdmaadistantsile hüppevõistluse 37. kohalt, lennates suusamäel 110,5 meetri kaugusele. Finišis kaotas ta etapivõitjast norralasele Jörgen Graabakile (Norra) 4.13. Piho pääses juba murdmaarajale viimasena, sest tema hüpe küündis vaid 102 meetri peale ja ja stardiajas kaotas ta eelviimaselegi mehele poole minutiga. 

Suusadistantsil näita Piho aga 49 startinud mehe konkurentsis 29. aega, kaotust Graabakile kogunes finišiks 4.44. Hüpete järel kaheksandal kohal olnud, ent päeva teist sõiduaega näidanud Graabakile järgnesid sakslane Eric Frenzel (+5,1) ja hüppevõistluse järel esikohta hoidnud norralane Jarl Magnus Riiber (+19,7).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles