Hooaega USAs alustanud Ivo Van Tamm on viisaprobleemide tõttu Eestis tagasi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Van Tamm
Ivo Van Tamm Foto: basket.ee

Kahekordse vasaraheite olümpiapronksi Jüri Tamme poeg Ivo Van Tamm debüteeris kolmapäeval 12 punktiga korvpalli Balti liiga play-offis TLÜ/Kalevi meeskonna särgis.

Kuulsa Belgia jooksja järgi nime saanud 19-aastane ja pisut üle kahe meetri pikkune Ivo Van Tamm alustas hooaega USAs IMG spordiagentuuri tugeva tasemega akadeemias, kus kaaslasteks riigi tippu kuuluvad korvpallinoored. Ootamatu viisaprobleem tõi aga noortekoondislase vähemalt ajutiseks koju tagasi ja hooaja mängib ta lõpuni Tallinna Ülikool/Kalevi meeskonnas, kus tõi eile sümpaatse esitusega Valmiera vastu 12 punkti ja 7 lauapalli, vahendab ERR Sport.

«Ma ise küll tunnen ennast palju enesekindlamana ja mängu kui ka füüsise poolest tunnen ennast paremini. Ameerikas pannakse tohutult palju rõhku füüsise tegemisele, jõusaali poolele ning mäng ise on ka palju kiirem ja füüsilisem,» rääkis Ivo Van Tamm ETV spordiuudistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles