Kas norralased teavad midagi Sildarudest rohkem?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Sildaru koos tütre Kelly ja poja Henryga ekstreempsordikeskuses.
Tõnis Sildaru koos tütre Kelly ja poja Henryga ekstreempsordikeskuses. Foto: Erik Prozes

X-MÄNGUD. Kelly Sildaru ja Oslo X-mängude ümber on viimasel nädalal olnud omajagu segadust. Nädalavahetusel teatas Norra väljaanne TV2, et eestlanna oleks justkui 27. veebruaril Big Airi võistlusel ikkagi starti asumas. Sportlase isa Tõnis Sildaru sõnul on Kelly neile viimati laekunud informatsiooni järgi endiselt esimene varuvõistleja.

Oslo X-mängudel pääseb Big Airi võistluses starti kuus naist, kellele saadeti kutsed juba enne Aspenis peetud X-mänge. Eelmisel nädalal saabus Kelly Sildarule varuvõistleja kutse ja see on nüüdseks ka vastu võetud. «Oleme Oslosse minemas. Meile on praegu öeldud, et Kelly on esimene varuvõistleja,» tunnistas Tõnis Sildaru eile Postimehele. Kelly Sildaru saab Oslos koos teistega kindlalt osaleda 24.-26. veebruarini peetavates trennides.

Samas kirjutasid norralased nädalavahetusel nagu eestlanna saaks kindlasti võistlusel osaleda. «Kelly Sildarust sai (Aspenis) talviste X-mängude noorim võitja. Nüüd ootab teda Tiril Sjåstad Christianseniga ees uus duell Oslo X-mängude Big Airi võistlusel,» kirjutas nädalavahetusel TV2.no enda veebiväljaande uudises, mille pealkirjas teatati, et Sildaru on Oslo X-mängudeks valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles