Kuubal viibiv Heiki Nabi jääb Eesti meistrivõistlustest eemale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi.
Heiki Nabi. Foto: Tairo Lutter

Laupäeval toimuvad Viljandi Spordikeskuses Eesti meistrivõistlused maadluses. Meistrid selgitatakse naiste-, vaba- ja kreeka-rooma maadluses.

Kuna käimas on olümpiaaasta, siis on Eesti maadlustippude ettevalmistus erinev tavaolukorrast, mis tingib ka nende eemalejäämise Eesti meistrivõistlustest.

Naistemaadluse liidrid, Eesti 2015. aasta parim naissportlane Epp Mäe ja Anastassia Krasnova, viibivad tugevatasemelisel kontrollturniiril Rootsis.

Kreeka-rooma maadluse tipud, kahekordne maailmameister Heiki Nabi ja Ardo Arusaar on Kuubal treeninglaagris, et olla parimas vormis aprillis toimuvatel OMi kvalifikatsiooniturniiridel.

Viljandis on kodupublikul võimalus näha teisi meie parimaid, samuti OM-i kvalifikatsiooniturniirideks valmistuvaid sportlasi: vabamaadluses Aleksei Baskakovit ja Ragnar Kaasikut, kreeka-rooma maadluses Eerik Apsi ja Alo Toomi.

Samuti on kohal Eesti maadluse järelkasv parimate juunioride ja kadettide näol.

Eesti meistrivõistlused maadluses on pealtvaatajatele tasuta.

Võistluste algus on 20. veebruaril kell 10.00 ning finaalide algus orienteeruvalt 17.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles