Kogu Augsburg pingutab Klavani allkirja nimel

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Kõik inimesed Augsburgis loodavad, et Ragnar Klavan pikendab meiega lepingut ja lõpetab oma karjääri siin,» rääkis Robert Götz, kes on ajalehe Augsburger Allgemeine juhtiv jalgpalliajakirjanik. Ta on aastate jooksul teinud Klavaniga palju intervjuusid ja tunneb Eesti koondise kaptenit üsna hästi. «Mina isiklikult imetlen teda inimesena isegi rohkem kui jalgpallurina,» ütles ta.

Klavan liitus Augsburgiga 2012. aasta juulis ja tõusis peagi klubis põhikeskkaitsjast. Seda kohta pole ta loovutanud tänini. Kahe aasta eest pikendas Klavan Saksamaa kõrgliigas mängiva klubiga lepingut kuni 2017. aastani ja see tekitab kohalikes jalgpallihuvilistes muret. Nimelt kardetakse, et eelseisval suvel lahkub Klavan klubist.

«Ta on müstiline mees. Ehk isegi parim kaitsja klubi ajaloos,» ütles üks tulihingeline Augsburgi fänn enne neljapäevast ajaloolist Euroopa liiga mängu Liverpooliga. Tema kõrvalseisja sekundeeris: «Ta on nagu müür. Stabiilne mees, kes pole mitte kunagi vigastatud.» Kaheksa õllekasti ümber seisvat Augsburgi salliga härrat olid kõik ühel meelel: «Klubi peab kiiremas korras pakkuma Klavanile sellise lepingupikenduse, millele eestlane alla kirjutab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles