Vinge: Liverpooli vastu supermängu teinud Klavan kandideerib eurosarja parimaks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan FC Augsburgi särgis.
Ragnar Klavan FC Augsburgi särgis. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Euroopa liigas mängiti sel nädalal 1/32-finaale ja kaasa lõi ka Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg. Eesti rahvusmeeskonna tugitala tegi kohtumises Liverpooliga nii südika esituse, et on üks neljast mängijast, kes kandideerib nädala mängija tiitlile.

Augsburg võttis eile kodus vastu Inglismaa suurklubi Liverpooli ja mängis 0:0 viiki. Klavan valiti sealjuures UEFA lugejate poolt matši parimaks ja nüüd on Eesti koondise kaptenil võimalus saada ka terve liiga nädala parimaks.

Lisaks Klavanile kandideerivad nädala mängija tiitlile Valencia ründaja Santi Mina, Marseille ründaja Aritz Aduriz ning Dortmundi poolkaitsja Henrikh Mkhitaryan.

Mkhitaryan aitas koduklubi Dortmundi Borussia 2:0 võidule FC Porto üle. Armeenlane andis väravasöödu Borussia teisele tabamusele. Santi Mina sai kirja kaks tabamust, kui ta aitas Valencial alistada 6:0 Viini Rapidi. Aduriz lõi aga kohtumise ainsa värava, kui tema tööandja Bilbao Athletic alistas võõrsil 1:0 Marseille Olympique’i.

Oma hääle saad anda siin!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles