Messi ja Argentina kohtuvad juubeliturniiri alagrupis tiitlikaitsjaga

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copa America juubeliturniiri logo.
Copa America juubeliturniiri logo. Foto: SCANPIX

Sel suvel möödub 100 aastat esimesest Copa America jalgpalliturniirist ja selle tähistamiseks selgitatakse ka sel suvel Lõuna-Ameerika parim jalgpallikoondis. Selleks, et kokku saaada korralik turniir, siis kutsuti 10 Lõuna-Ameerika koondise kõrval turniirile veel 6 külalisvõistkonda.

Juubeliturniiri võõrustab USA ja Eesti aja järgi läinud ööl loositi 16 osalevat meeskonda alagruppidesse. Turniiri avamängus kohtuvad võõrustaja USA ja Kolumbia.

Copa America 14 korda võitnud ning ka 1916. aastal esimesel turniiril võidutsenud Argentina eesotsas Lionel Messiga loositi D-alagruppi, kus neil tuleb teiste seas vastamisi minna tiitlikaitsja Tšiiliga.

Copa America 2016 alagrupid

A-alagrupp: USA, Kolumbia, Costa Rica, Paraguay.

B-alagrupp: Brasiilia, Ecuador, Haiti, Peruu.

C-alagrupp: Mehhiko, Uruguay, Jamaika, Venezuela.

D-alagrupp: Argentina, Tšiili, Panama, Boliivia.

Copa America peetakse 3.-26. juunini kümnes erinevas USA linnas. Kui Messi on juba kinnitanud, et tema lööb Argentina koondise ridades turniiril kaasa, siis lisaks loodetakse, et kaasa löövad ka kõik teised Lõuna-Ameerika tippnimed eesotsas Neymar, Luis Suareze ja Alexis Sanchezega.

Copa America Centenario alagrupid. Foto:
Copa America Centenario alagrupid. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles